Bezorgen en betalen

Bij bestellingen boven € 35,00 is verzending naar Nederland gratis. Voor België worden bestellingen boven € 50,00 gratis verzonden.

Verzendkosten

Bij bestellingen onder € 35,00 hanteren wij voor Nederland een bedrag van € 4,95 voor verzend- en verwerkingskosten. Voor België brengen wij € 6,95 in rekening. Verzending naar België is gratis bij een orderbedrag boven € 50,00.

Verpakkingen

Wij dragen graag ons steentje bij aan een beter milieu. Daarom hanteren we bij het verzenden van onze producten zo min mogelijk verpakkingsmateriaal. Ook zitten onze producten in milieuvriendelijke, luchtdichte en hersluitbare zakken. Hier is niet alleen het milieu bij gebaat maar bent u verzekerd van maximaal behoud van smaak en kwaliteit. Onze hersluitbare zakken zijn gemaakt van 100% gerecycled en natuurlijk kraftpapier. De zakken zijn voorzien van een speciale binnencoating die ontworpen is voor het vers houden van voedingsproducten. 

laurierblad

We hebben voor kraftpapier gekozen en niet voor strooibusjes, bakjes en potjes om onze bijdrage te leveren aan het terug dringen van het plasic- en glasafval in het milieu. We adviseren om kruiden en specerijen die je dagelijks gebruikt te bewaren in kruidenpotjes van duurzaam materiaal zoals RVS en aardewerk. Glas raden we af. Onder invloed van zonlicht gaat de kwaliteit van kruiden en specerijen namelijk snel achteruit. Lees hier ons bewaaradvies voor kruiden en specerijen.

Verder is onze filosofie dat het om de inhoud (het product) gaat en niet om de verpakking. We investeren daarom liever in de kwaliteit en betaalbaarheid van onze producten. We adviseren onze klanten om zelf duurzame potjes en busjes aan te schaffen en onze kruiden en specerijen daarin te doen. Tip: wees waakzaam als je kruiden en specerijen aantreft in (overdreven) mooie verpakkingen. Vaak is dit een manier om de aandacht af te leiden van de inhoud!

Levertijden

Alle bestellingen die voor 16:00 uur geplaatst worden, gaan dezelfde dag nog met PostNL of Bpost de deur uit. In de meeste gevallen wordt de bestelling binnen 1-2 werkdagen bij jou bezorgd. Al onze pakketten zijn via Track & Trace te volgen. De code hiervan ontvang je van ons via de mail.

Brievenbuspakje

De bestellingen worden waar mogelijk verstuurd als brievenbuspakje. Handig, want je hoeft niet thuis te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. Bij grotere bestellingen wordt de zending kosteloos omgezet naar een pakketzending. 

Betalen

Bij Voordeelkruiden kun je veilig en eenvoudig betalen op de volgende manieren:

  • iDeal
  • Bancontact
  • Credit Card (Master & Visa)
  • Paypal
  • Factuur voor zakelijke klanten (stuur ons een mailtje voor meer informatie over de voorwaarden)

Voor alle betalingen maken wij gebruiken van de diensten en de beveiligde betalingsomgeving van Mollie. Vanuit het bestelproces word je automatisch – langs een beveiligde verbinding van Mollie of Paypal – doorgeleid naar de elektronische betaalomgeving van je eigen bank of de beveiligde Paypal omgeving.