Mulato chili peper

Vanaf  4,95

Mulato chili pepers zijn gedroogde Poblanos. De gedroogde mulato chilipepers maken deel uit van de “heilige drie-eenheid” van Mexicaanse chilipepers die uit de Mulato, de Ancho en de Pasilla bestaat. Mulato peper lijken qua uiterlijk sterk op Ancho pepers en zijn nauw verwant. Het verschil tussen de twee is wanneer ze worden geoogst. Ancho pepers worden geplukt wanneer ze rood zijn en Mulato pepers mogen verder rijpen tot ze donkerbruin van kleur zijn. Hierdoor is de Mulato peper voller en complexer van smaak dan de Ancho.

Onder € 50,- bedragen de verzendkosten € 4,95 voor Nederland en € 6,95 voor België. We verzenden met PostNL en altijd met track & trace code zodat je je bestelling kunt volgen.

Bestellingen die we op werkdagen vóór 16.00 uur ontvangen, worden vaak diezelfde dag nog verstuurd. Meestal wordt je bestelling binnen 2 werkdagen bij je bezorgd. Door de drukte bij PostNL op dit moment kan je pakket langer onderweg zijn. Plaats je bestelling daarom op tijd. Grootverpakkingen hebben een levertijd van ongeveer een week.

De beoordelingen worden beheerd door WebwinkelKeur, een onafhankelijk en transparant keurmerk voor webshops.

We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 20.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur.