Blaaswier

Vanaf  2,35

Blaaswier of kelp is rijk aan voedingsstoffen en is vooral geschikt om de stofwisseling te bevorderen en vetten en koolhydraten te verbranden. Voor de ontdekking van jodium werd blaaswier gebruikt. Blaaswier kent diverse toepassingen. Je kunt het gebruiken voor blaaswier thee maar de smaak wordt veelal niet als aangenaam ervaren. Je kunt blaasjeswier ook verwerken in gerechten. Bijvoorbeeld als zoutvervanger in soepen of bij groenten. Maal het poeder fijn met je handen of in een vijzel en voeg het toe aan soepen of stoofschotels.

Onder € 50,- bedragen de verzendkosten € 4,95 voor Nederland en € 6,95 voor België. We verzenden met PostNL en altijd met track & trace code zodat je je bestelling kunt volgen.

Bestellingen die we op werkdagen vóór 16.00 uur ontvangen, worden vaak diezelfde dag nog verstuurd. Meestal wordt je bestelling binnen 2 werkdagen bij je bezorgd. Door de drukte bij PostNL op dit moment kan je pakket langer onderweg zijn. Plaats je bestelling daarom op tijd. Grootverpakkingen hebben een levertijd van ongeveer een week.

De beoordelingen worden beheerd door WebwinkelKeur, een onafhankelijk en transparant keurmerk voor webshops.

We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 20.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur.