Zwarte knoflook gepeld

Vanaf  5,75

Zwarte knoflook is zoet en hartig tegelijk. Het heeft een zachte, bijna geleiachtige textuur die lijkt op zacht gedroogd fruit. Moeilijk te geloven, maar echt waar. Het is een heerlijke snack en het is ook gezond. In de Chinese mythologie ging het gerucht dat zwarte knoflook je onsterfelijk maakt. Dat kunnen we je niet beloven, maar we kunnen je wel garanderen dat het lekker is. Gepelde zwarte knoflook is handig want het is klaar voor gebruik. Perfect voor dressings, marinades of als snack.

Onder € 50,- bedragen de verzendkosten € 4,95 voor Nederland en € 6,95 voor België. We verzenden met PostNL en altijd met track & trace code zodat je je bestelling kunt volgen.

Bestellingen die we op werkdagen vóór 16.00 uur ontvangen, worden vaak diezelfde dag nog verstuurd. Meestal wordt je bestelling binnen 2 werkdagen bij je bezorgd. Door de drukte bij PostNL op dit moment kan je pakket langer onderweg zijn. Plaats je bestelling daarom op tijd. Grootverpakkingen hebben een levertijd van ongeveer een week.

De beoordelingen worden beheerd door WebwinkelKeur, een onafhankelijk en transparant keurmerk voor webshops.

We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 20.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur.